Per fi va arribar el moment d'emprendre el nostre gran viatge ple d'expectatives cap al gran continent. La nostra missió va començar a Chicago amb la finalitat principal de visitar el distribuïdor que Classical wines té a la ciutat, Connoisseur Wines.

Classical wines a part de distribuir, també es dedica a la importació de vins, treballant amb cellers com Can Feixas y Mas Fi.

La nostra agenda estava plena de cites, vam visitar 16 punts de venda, entre cellers i restaurants i el resultat va ser que més d'un restaurant va decidir introduir en la seva carta el nostre versàtil Mont Marçal Brut Reserva amb possibilitat de cates a copes. En altres establiments que tenien com a referència Mont Marçal reserva, el Mont Marçal Brut Rosat també va tenir fantàsticament èxit i va entrar així com a producte en moltes cartes. A part de visitar, ens prenem també un descans sopant i gaudint de la gastronomia del País amb nous clients i explicant la nostra missió, visió i valors fent una presentació molt més àmplia i visual dels nostres productes.

El tercer dia, animats i amb ganes de noves aventures, vam arribar a Portland per posar cara al distribuïdor de Classical wines que es diu Galaxy Wines, importador de vins de marques com Can Feixas i Llopart i fidel col·laborador de casa nostra.

Analitzant el seu historial, vam veure que ells són els que compren més Mont Marçal de tot EUA. Entre les cites prefixades amb el responsable de vins espanyols i un venedor, la dinàmica va ser la mateixa que els dies anteriors. Sopars, tastos, activitats de promoció i visibilitat de la marca van ser els protagonistes d'aquests inoblidables dies plens d'afanys.

Seattle va ser la nostra darrera destinació. Allà ens vam reunir amb Almudena i Steve, els directors de Classical wines. El tema principal de la nostra reunió va ser la comunicació dels nous canvis organitzatius i estructurals de l'empresa, útils a redirigir l'empresa cap a un nou camí on el futur esperem ens somrigui i on la qualitat és el pilar dels nostres objectius. Ells mateixos ens van comentar una evident millora qualitativa en els últims dos anys, cosa que també els clients han percebut cada vegada més.

Resumint, podem valorar aquest viatge com a molt positiu, el mercat americà està cada vegada en creixement, el cava comença a ser part de la vida dels nord-americans i això no ens sorprèn vist el caràcter innovador i proactiu d'aquesta població. Sabem que l'esperit dels americans és ser francs, competitius, energètics i etnocèntrics i un cop fidelitzats saben ser molt devots.