Comencem el nou any amb una visita al nostre distribuïdor de Suïssa Vinosur, amb seu a la impressionant Zuric, el centre econòmic de tota Suïssa. La ciutat ofereix totes les comoditats d'una metròpoli cosmopolita, però sense perdre la seva naturalitat i simplicitat. Suïssa té alguns dels paisatges més evocadors del món i compta amb imatges de muntanya impressionants i verds camps on, amb tota tranquil·litat, com si fos un enregistrament a càmera lenta que no ens cansem de veure una i altra vegada, passegen i pasturen les vaques.

Una de les seves majors possessions és una cosa intangible: és neutralitat, respecte cap a les diferents cultures, convivència pacífica en el respecte pels altres i per la natura. Per això, la sensació que tenim i els calfreds que aquesta ciutat ens provoca, són pels seus grandiosos paisatges, la seva florent escena cultural i les seves exquisideses gastronòmiques.

És el moment de l'any, després de Prowein 2018, en el qual Mont Marçal es torna a confrontar amb el representant Vinosur, més precisament amb el seu amo Daniel Gampp i el seu fill Diego. Els protagonistes d'aquesta trobada han estat els increments de vendes, activitats promocionals per tal de difondre la cultura del cava al país - una difícil tasca vista la forta presència del Prosecco italià i de la seva fermesa en mantenir-se el producte de bombolles estrella - i idees de màster class i esdeveniments professionals per poder proporcionar les oportunes explicacions sobre la nostra denominació d'origen.

Diego Gampp consolida ara mateix la seva presència a l'empresa, i amb la típica energia, el positivisme i la preparació de les noves generacions, ens sorprèn, ens enamora i ens involucra, com un tornado en plena acció, amb les seves noves propostes i idees.

Per la seva banda veuen que la MILLORA CONTÍNUA, un dels nostres pilars empresarials, és una cosa tangible i perceptible, per la nostra banda, apreciem la seva metodologia de treball, la seva serietat i compromís.

Desitgem tornar a visitar al nostre distribuïdor Vinosur molt aviat, concretant més projectes i perseguint els nostres somnis, que confiem es facin realitat.
Fins aviat ... (a l'estiu millor!)